Azithromycin Online

azithromycin

Hvis du leder efter et billigt og effektivt antibiotikum, kan du købe Azithromycin – semisyntetisk makrolid antibiotikum med et bredt spektrum af bakteriostatisk aktivitet. Antibiotikum giver hæmning af vækst og opdeling af skadelige mikroorganismer, og bruges til at behandle forskellige sygdomme:

 • pneumoni,
 • gastrointestinale infektioner,
 • bakteriel infektion i halsen og mellemøret
 • betændelse i urinrøret eller livmoderhalsen
 • brystkirtlen infektion.

Azithromycin er effektivt mod en bred vifte af gram-positive og gram-negative patogener, såsom:

 • hemophilus influenzae,
 • streptococcus pneumoniae,
 • mycoplasma pneumoniae,
 • staphylococcus aureus,
 • mycobacterium avium.

Azithromycin er et oral antibiotikum. Tabletter på 250 mg og 500 mg anvendes til behandling af infektioner. Ved valg af den optimale dosis antibiotika tages i betragtning type smitsom middel, alder, vægt, såvel som træk ved patientens samtidige patologi.

Før du begynder et behandlingsforløb, bør du konsultere en apotek og finde ud af, hvilken dosis der passer bedst til dig. Hvis det er nødvendigt at bruge høje doser, er det bedre at købe Azithromycin tabletter 500 mg. En tablet af 500 mg er billigere end 2 tabletter 250 mg.

Patienterne bør tage en rationel dosis af Azithromycin, som vil give en gennemsnitlig terapeutisk koncentration af lægemidlet i kroppen i løbet af antibiotikabehandling.

Antibiotikumet har evnen til at hæmme væksten af bakterier, der allerede har en mindste Azithromycin dosis 250-500 mg per dag. Høje doser af Azithromycin 1000mg-2000mg anvendes til behandling af kønsinfektioner. Høje doser anvendes kun én gang.

Antibiotikabehandling med et antibiotikum varer normalt op til 5 dage.

Det er vigtigt at bruge tabletter regelmæssigt, så antibiotikumet konstant trænger ind i inficerede krop.

Brug kun Azithromycin antimikrobielt i den anbefalede dosis. Ved evaluering af effektiviteten af Azithromycin i løbet af antibiotikabehandling tages dynamik i betragtning:

 • symptomer på sygdommen,
 • laboratorie- og bakteriologiske indikationer.

Inden du køber Azithromycin 250 eller 500 mg tabletter, skal du sørge for at du ikke har kontraindikationer for at starte et kursus med antibiotikabehandling. Azithromycin er kontraindiceret hos patienter, der har haft en allergisk reaktion på antibiotika af makrolid-serien.

Lægemidlet anbefales ikke til patienter med: lever- eller nyresvigt, hjertearytmi og gulsot. Azithromycin bør tages med ekstrem forsigtighed i ammestiden, da lægemidlet går i modermælk i små mængder.

Det er nødvendigt at kombinere antibiotikumet rationelt med lægemidlet fra andre grupper, dvs. under hensyntagen til spektret af handling og bivirkninger. Brug af visse lægemidler kan medføre en forøgelse af koncentrationen af antibakterielt lægemiddel i blodplasmaet.

Azithromycin er en organisk og kemisk forbindelse fra gruppen af glycosider. Derfor er det nødvendigt at bruge meget omhyggeligt antibiotikumet i kombination med hjerte glycosider. En stigning i koncentrationen af hjerteglycosider i plasma kan føre til glykosidisk forgiftning.

Patienter, der ønsker at købe Azithromycin-antibiotika, bør være opmærksomme på bivirkningerne, såsom kvalme, mavesmerter, kløe, træthed, appetitløshed og svimmelhed. De er lette og giver ikke meget ubehag.