Modafinil Piller

Modafinil

Hvis du vil købe Modafinil, skal du tjekke de vigtigste oplysninger om dette lægemiddel. Modafinil bruges til at øge kraften hos voksne patienter med overdreven døsighed på dagen, hvilket kan være forårsaget af:

  • narkolepsi,
  • hypersomni,
  • obstruktiv søvnapnø (OSA),
  • variabel driftstilstand.

Analeptiske midler indeholder den aktive komponent Modafinil, som virker direkte på hjernens respiratoriske og vasomotoriske centre og stimulerer deres aktivitet.

Det langtidsvirkende lægemiddel Modafinil er effektivt til behandling af mild til moderat sløvhed. Hjælper patienten med at forbedre livskvaliteten og påvirker hans præstationer positivt.

Lægemidlet er meget udbredt ikke til det tilsigtede formål, for eksempel til behandling af kronisk træthedssyndrom eller større depressiv lidelse.

Modafinil fremstilles i fast doseringsform til oral administration. Kapselform фа tabletter er meget praktisk når du bruger en medicin.

Du kan købe Modafinil i Danmark og andre lande i verden:

  • Tabletter 100 mg.
  • Tabletter 200 mg.

For at opretholde et tilstrækkeligt niveau af vitalitet i løbet af dagen er den anbefalede dosis Modafinil 200 mg per dag. Den daglige dosis af lægemidlet kan gradvist øges til maksimalt 400 mg dagligt.

Modafinil anbefales at tage i form af en enkeltdosis om morgenen. Et alternativt doseringsregime involverer anvendelse af en dosis om morgenen og en til frokost.

  • Den sædvanlige dosis af Modafinil 200 mg reducerer antallet af episoder med pludseligt behov for søvn, og dette hjælper i høj grad patienter med narkolepsi.
  • Modtagelse af Modafinil 200 mg dosis inden en time før arbejdet vil hjælpe patienter med en variabel arbejdsplan at forhindre obligatoriske angreb i at falde i søvn.

Det anbefales at anvende lavere doser af et analeptisk lægemiddel for at opnå en tilstrækkelig virkning for patienter over 65 år. I starten af behandlingen af døsighed hos ældre patienter bør dosen af Modafinil ikke overstige 100 mg dagligt.

En kraftig stigning i den daglige dosis af Modafinil kan udløse begyndelsen af en bivirkning som hovedpine. For at undgå dette skal man øge dosis langsomt og smidigt.

Før du vil købe Modafinil, skal du være sikker på at du kan bruge denne medicin. Patienter med sygdomme i psyken, kardiovaskulærsystemet og leversvigt bør tage Modafinil med forsigtighed.

Tilstedeværelsen i patienten af enhver form for overfølsomhed overfor de aktive og inaktive ingredienser i lægemidlet kan være en kontraindikation for anvendelsen af Modafinil.

Modafinil anbefales ikke til gravide og må ikke anvendes til børn under 18 år. Modafinil kan påvirke effektiviteten af nogle svangerskabsforebyggende midler og føre til uønskede graviditeter.

Patienter, der er professionelle sportsfolk, bør tage højde for, at brugen af Modafinil kan give et positivt resultat i kontrollen med doping.

Det er forbudt at overgå de passende doseringsgrænser for Modafinil ved behandling af sløvhed. Dosis af analeptisk, som er over den anbefalede, kan forårsage søvnforstyrrelser i patienten.

Mulige bivirkninger efter anvendelse af Modafinil: forhøjet blodtryk, øget angst, hovedpine, nedsat appetit, hjertebanken.

Hvis du vil købe Modafinil online, skal du være sikker på, at der er mulighed for at levere lægemidlet til dit land. Hvis medicinen er et presserende behov, brug ekspresleveringstjenesten.