Prednisolon Pris

Prednisolon

Prednisolon – er et syntetisk glucocorticosteroid lægemiddel af mellemlang varighed, som bruges til at behandle allergiske tilstande og inflammatoriske sygdomme i forskellige områder af kroppen.

På trods af lægemidlets høje effektivitet, før du vil købe Prednisolon og begynder at bruge det, bør du konsultere en læge, da der er en række kontraindikationer til brugen.

Prednisolon anbefales ikke til personer, der lider af tarmsygdom i tolvfingertarmen, og til patienter med individuel intolerance over for stoffets komponenter.

Prednisolon er tilgængelig i form af tabletter med forskellige doseringsformer.

Hver glukokortikoid tablet indeholder:

  • 2,5 mg Prednisolon;
  • 5 mg Prednisolon;
  • 25 mg Prednisolon

Prednisolon har en anti-allergisk, immunosuppressiv og anti-inflammatorisk virkning, der gør det muligt at behandle en række alvorlige allergiske, reumatiske og autoimmune sygdomme.

Du skal få en præcis diagnose, og kun derefter købe Prednisolon og starte behandlingen. Lægen kan bestille dig til at gennemgå en fuldstændig undersøgelse af kroppen for diagnosticere sygdommen korrekt. Først efter dette kan lægen ordinere en effektiv behandling.

Prednisolon hæmmer frigivelsen af inflammatoriske mediatorer og hæmmer udviklingen af inflammation og hævelse, reducerer kapillærernes permeabilitet.

Prednisolon tabletter har en meget bred vifte af applikationer.

De kan ordineres til behandling af autoimmune sygdomme, såsom:

  • systemisk scleroderma;
  • kronisk lymfatisk thyreoiditis;
  • systemisk lupus erythematosus.

Prednisolon har vist sig at være et yderst effektivt lægemiddel til behandling af følgende reumatiske sygdomme i klinisk praksis: leddegigt, ankyloserende spondylitis, gigtfeber, vaskulitis, juvenil arthritis.

Patienter kan frit købe Prednisolon tabletter i ethvert apotek i landet. Lægemiddelvirksomheder, der har ret til at levere et kortikosteroid til det danske marked: Takeda, Actavis, Dansk Lægemiddelforsyning DLF og Nycomed Danmark.

Meget ofte er et kortikosteroid ordineret til at undertrykke afvisningsreaktionen i transplantationen af organer og væv til behandling af cancer, ulcerøs colitis, gigt og bronchial astma.

Prednisolons dosis udvælges individuelt for hver patient, og dette afhænger af sygdommens type og sværhedsgrad. Den daglige dosis for voksne varierer fra 5 til 60 mg og kan opdeles i flere etaper hvis det er nødvendigt.

Den anbefalede daglige dosis til langtidsbehandling bør ikke overstige 40 mg af Prednisolon. Det meste af dosen eller hele dosen tages om morgenen, resten om aftenen.

Så snart patienten begynder at føle sig bedre, kan lægen reducere den terapeutiske dosis eller udpege brugen af tabletten hver anden dag. Derfor, spørg din læge hvor mange Prednisolon tabletter du skal købe og ved hvilken dosis, før du går til apoteket for en medicin.

Kortikosteroid kan ordineres til behandling af forskellige sygdomme hos børn og ældre patienter. Den dosis, der anvendes til patienter i disse aldersgrupper, vil være lavere end den sædvanlige dosis til voksne patienter.

Den daglige dosis af Prednisolon til børn beregnes under hensyntagen til barnets legemsvægt. Vedligeholdelsesdosis er fra 0,125 til 0,25 mg pr. dag.

Behandling af autoimmune sygdomme kræver tid og regelmæssigt indtag af Prednisolon tabletter. For at reducere behandlingsomkostningerne kan patienterne købe Prednisolon i onlineapoteker.