Sovepiller uden recept

sovepiller_dk

Før du køber uden recept sovepiller, bør du bemærke, at alle sovepiller kan forårsage centralnervesystemet. Sovepiller skal vælges individuelt for hver patient. De bør være på kortest tid på den laveste dosis.

Søvnløshed og moderne behandling af forskellige søvnforstyrrelser indebærer anvendelse af sovepiller fire hovedgrupper:

  • barbiturater;
  • Benzodiazepiner – diazepam;
  • ikke-benzodiazepin lægemidler eller Z – zolpidem og zopiclon;
  • Antihistaminer – Phenergan.

Forud for anvendelsen af ​​en sedativ, søvn tidspunkt synes, hvor lidelsen er meget vigtig:

  • Jeg har svært ved at falde i søvn – du kan bruge en hvilken som helst hypnose, ud over benzodiazepiner;
  • Jeg vågner tidligt – brug af benzodiazepiner;
  • Mere søvn om natten, forstyrret søvn eller lys – enhver hypnotisk, undtagen benzodiazepiner;
  • Til behandling af alvorlig søvnløshed – benzodiazepiner.

barbiturater sovepiller bruges til søvnløshed og søvnforstyrrelser, det første lægemiddel. Men i dag, i mange dele af verden, herunder Danmark, brug af barbiturater anses for at være uberettiget.

Ukontrolleret brug af søvn inducerende barbiturater eller pludselig afbrydelse af alvorlige bivirkninger og føre til afhængighed.

Benzodiazepiner har med succes erstattet barbiturater at slippe af søvnløshed. Benzodiazepiner hurtigt absorberes af kroppen, og masser af søvn. Hvis du ønsker at købe benzodiazepiner og andre hypnotika uden recept i Danmark, kan du bestille dem online-apoteker.

Diazepam er en af de mest udbredte hypnotika af benzodiazepiner klasse. Den vigtigste mekanisme søvndyssende virkning ligger i at reducere motor- og følelsesmæssige stimuli, der interfererer med normal søvn.

Som alle andre lægemidler af benzodiazepiner klasse, er Diazepam anbefales til kortvarig søvnløshed behandling. Den maksimale behandlingsperiode med diazepam er tre måneder. bør tages hypnotiske dosis på 2-10 mg om aftenen før sengetid.

Hvis du overholder alle anbefalinger til Diazepam brug, bivirkningerne er sjældne. Imidlertid regelmæssige benzodiazepiner brug kan føre til overdreven ophobning lægemiddel i kroppen.

Øget koncentration af Diazepam blod kan forårsage søvnighed i dagtimerne og narkotikamisbrug. Hvis du ikke ønsker at tage denne risiko, kan du vælge ikke-benzodiazepin medicin for at komme af søvnløshed.

I øjeblikket to ikke-benzodiazepin lægemidler er tilgængelige for salg i Danmark til behandling af søvnløshed – Zopiclon og Zolpidem. Det karakteristiske træk ved disse stoffer er, at de ikke virker på de perifere nerve receptorer, ligesom benzodiazepiner.

Zolpidem og Zopiclon selektivt kommunikere med de centrale receptorer, hvilket medfører øget hæmning, hvilket fører til en hurtig søvn indtræden og høj kvalitet søvn.

Standarden Zopiclon daglig dosis på 7,5 mg giver normal og sund søvn i 30 minutter efter indtagelse. Systematisk Zopiclon brug før sengetid kan fremme mindre bivirkninger i morgen, såsom en bitter eller metallisk smag i munden.

Zolpidem er et relativt nyt medikament, der anvendes til søvnløshed behandling. Sovepiller har en beroligende virkning, og i modsætning til benzodiazepin narkotika, Zolpidem er mindst giftige.

Da Zolpidem er en ikke-benzodiazepin lægemiddel, er dets anvendelse ikke forårsage narkotikamisbrug og døsighed om dagen. På grund af den selektive virkning af visse nerve receptorer, er risikoen for bivirkninger hos Zolpidem brug er minimal.

Zolpidem reducerer tidspunktet for søvn indtræden og reducerer risikoen for natlig opvågninger. Når du tager disse sovepiller, din morgen opvågnen er normalt milde, med ingen tegn på sløvhed og døsighed.

Phenergan er et antihistamin, der anvendes som en sove støtte som supplement til den allergiske reaktioner behandling. Single Phenergan doser på 25 mg, anvendes til behandling af søvnløshed hos voksne.

I modsætning til alle disse stoffer, er Phenergan ikke påvirke det centrale og perifere nervesystem receptorer. Derfor langvarig brug forårsager ingen narkotikamisbrug.

Af alle lægemidler, der bruges i Danmark til behandling af søvnløshed og søvnforstyrrelser, kun Phenergan produceres i form af tabletter og oral opløsning. Resten af hypnotika (diazepam, zopiclon og zolpidem) kun fremstilles i form af tabletter. Hvis du planlægger at købe over-the-counter sovepiller, men er ikke sikker på om dit stof valg, så spørg dine spørgsmål om søvnløshed behandling narkotika til apoteket af online-apotek.