Zovir

Zovir et brand af antiviralt lægemiddel. Det er meget effektivt mod herpesvirus og bruges til at behandle visse virussygdomme.

Zovir lægemidlet er tilgængeligt i flere farmaceutiske former, der hjælper med at slippe af med infektionen af forskellige ætiologier. Du kan købe Zovir i Danmark:

  • Creme 5%.
  • Øjensalve 3%.
  • Tabletter 200mg, 400mg og 800mg.

Creme og øjensalve bruges til at bekæmpe herpes på huden og øjnene. Zovir tabletter anvendes oralt til behandling af skoldkopper, helvedesild og også alvorlig herpes.

Alle farmaceutiske former for Zovir indeholder den aktive aciclovir ingrediens. Det trænger godt ind i kroppens væv og reducerer produktionen af DNA-viralt. Herpesvirus mister reproduktionskapacitet som følge af en sådan eksponering.

Zovir lægemidlet anbefales at bruge umiddelbart efter forekomsten af de første symptomer på infektion. Dette gør det muligt at fremskynde forsvinden af ubehagelige symptomer (rødmen, smertefulde blærer, sår) og minimere behandlingsvarigheden.

Zovir er også effektiv mod svære og tilbagevendende herpesinfektioner. Lægen kan ordinere en recept til børn og voksne. Doseringen afhænger af sygdom typen og patientens alder.

I dag kan du købe Zovir i form af creme og øjensalve til ekstern brug. Her er nogle tips til at bruge Zovir korrekt:

  • Lægemidlet påføres tyndt på huden eller i nedre konjunktivalsæk.
  • Hyppigheden af brugen er 5 gange om dagen.
  • Mellem doser skal være omtrent samme tid.

Varighed af creme brug er 5 dage og kan fortsættes op til 10 dage. Varigheden af brug af øjensalve kan være anderledes. Efter forsvinden af symptomerne på øjens virussygdom bør øjensalve anvendes i mindst 3 dage.

Konsistens af antiviral creme og øjensalve Zovir giver mulighed for at holde det inficerede område vådt, og det er meget vigtigt i behandlingen af infektion. De berørte områder bliver tørre, og dette kan forårsage irritation.

Personer med nyresvigt skal være forsigtige med at behandle en viral infektion med Zovir. Det anbefales til patienten at afstå fra at bruge øjne linser, hvis man skal behandle en herpetic infektion i øjnene ved hjælp af Zovir salve.

Antallet og hyppigheden af Zovir tabletter kan være anderledes. Sørg for at konsultere en læge eller apotek, før du køber Zovir tabletter 200mg, 400mg og 800mg for at undgå doseringsfejl.

Den sædvanlige dosis til voksne patienter er:

  • 200 mg på 5 gange dagligt i 5 dage – alvorlig herpes behandling.
  • 800 mg på 5 gange dagligt i 7 dage – helvedesild eller skoldkopper behandling.

Lavere doser end almindeligvis anbefalet kan ordineres til børn og voksne med nyresygdom.

Zovir kan bruges før, under og efter måltider. Tabletter skal indtages helt og fortrinsvis på samme tid uden at beskadige tabletten struktur.

Det er forbudt at fordoble dosis hvis patienten savnede den sædvanlige dosis af Zovir tablet, men snarere holder sig til den etablerede tidsplan.

Det anbefales ikke at bruge Zovir til børn, hvis alderen ikke når op til 2 år. Zovir er kontraindiceret hos personer, der har overfølsomhed over for lægemidlet eller dets komponenter.

I sjældne tilfælde kan brugen af Zovir forårsage visse bivirkninger: tørhed og skrælning af huden; kløe og brændende fornemmelse; hovedpine og kvalme.

Køb Zovir online hvis du vil reducere omkostningerne ved behandling af infektioner. Opret en ordre nu og få Zovir uden recept med levering til dit hjem eller kontor.